Norheim

Info
Statistics
Created: 06/09/11
Last Edited: 11/20/12
30090
777
Description
Norheim er en egen merkevare for Gresvig, solgt gjennom G-Sport butikkene. Trenden i retning av mer tekniske klær hadde påvirket salget av Norheim-produktene. ”Norheim er en fantastisk merkevare, men hadde ikke fulgt med i timen. Det var nødvendig for oss å legge større ressurser i designet av kolleksjonene. Vi måtte revitalisere Norheim for å gjøre det mer tiltalende for dagens frilufts entusiaster,” kommenterer Kjetil Løken, markedssjef i Gresvig.
-
Norheim er et merke som står sterkt i norske hjerter. Når vi analyserte merkevaren så vi at det var sterke bånd til det. Alle virket til å ha gode minner med Norheim fra sin egen oppvekst,” kommenterer Gary Swindell, kreativ leder i Mission.
”Vår utfordring lå i å få frem disse følelsene, samtidig som vi måtte møte kravene som settes til et tidsriktig sports-merke.”
-
Mission moderniserte identiteten med tanke på mangfold og allsidighet. Merkebyggingen vil bli sett på tvers av bekledning, fottøy og utstyr. Dette omfatter bl.a. etiketter, merke-lapper og pakningsdesign.
-
”Vi valgte Mission på grunn av styrken i deres tidligere arbeide for sports-merker,” fortsetter Kjetil Løken. ”Relanseringen av Norheim er et viktig initiativ fra Gresvig sin side, og vi behøvde designere som kunne håndtere våre strategiske og kreative ambisjoner uten å miste synet på merkets historie. Vi har store forventninger til Missions bidrag.”

Discuss This Project: ( Comments)

You must to join the conversation.